Alapok

Üdv a Forge of Empires játékban! Legyen egy hatalmas birodalmad: építsd a városod, vezesd néped korokon át, kutass új technológiákat, hódítsd meg a világot és győzd le ellenfeleidet. Ez az oldal fontos eszköz lesz a céljaid eléréséhez: itt megtalálsz minden leírást és információt a játékról, táblázatokkal és tanácsokkal.

A játék célja

A sikerhez vezető út kulcsa a nyersanyagok okos használata – csak ha megtalálod a megfelelő egyensúlyt a bevételek és a kiadások között akkor fogsz tudni hatékonyan új technológiákat kutatni, fejleszteni a városodat és eljutni a dicsőségig.

Korok

Egy kis törzs vezetőjeként kezded. Az idő előrehaladtával fejleszted magad – felfedezel új technológiákat, meghódítasz új területeket és a kis faluból nagy város lesz. A játék korszakokra van osztva. A kőkorszakban kezded és a bronz- illetve vaskorszakon át eljutsz a középkor különböző szakaszaiba. Az új korszakokba átlépéshez ki kell fejlessz egy technológiát abból a korból. Amint új korszakba lépsz a városháza épülete megváltozik. Általában ilyenkor elérhetővé válik pár új épület is amelyeket építhetsz.

A kontinenstérkép

A városod építése és vezetése nem minden. A kontinenstérképen növelheted a birodalmadat provinciákat elfoglalva. Ez kifizetődő mert minden egyes területért jutalom jár. A kontinenstérképen a területek részekre vannak osztva amelyek a korszakod előrehaladtával válnak láthatóvá.

A játékosok

Alapvetően a városod és a kontinenstérkép a játék színhelye, ahol egyedül játszol, de kapcsolatba léphetsz más játékosokkal is a szomszédjaid közül, ami kulcsfontosságú lesz a játékban. Kereskedj velük hogy megszerezd a létfontosságú nyersanyagokat. Látogasd meg őket és segíts nekik vagy támadd meg őket és mutasd meg ki az erősebb. Építhetsz híres, nehezen felépíthető Nevezetes épületeket a városodba, de szükséged lesz a szomszédaid és a barátaid segítségére is hogy a legjobbat hozzad ki belőle.

Világ választás

Üdvözlünk, .

Ezek azok a világok, ahol már játszottál:
  Játssz egy új világban, melyet még nem fedeztél fel

   Nem te vagy ?

   Kijelentkezés!

   blaaah