Üzenetek és fórum

Üzenetek

A kommunikáció a kulcs mindenhez. Ahhoz hogy másokkal beszélgess a szomszédságodból, használd az üzenetközpontot hogy üzeneteket írj vagy fogadj. A fórumon elolvashatod a játékkal kapcsolatos híreket és ott is kapcsolatba léphetsz a többi játékossal is. De kérlek tartsd szem előtt, hogy más játékosokkal barátságosan beszélj és ne bánts meg senkit.

Üzenet küldése

Ha üzenetet akarsz küldeni, akkor írd be a címzett nevét az üzenetközpont üzenet küldése részében. Írd meg alatta az üzenetedet és kattints a küldés gombra - és ennyi.
Ha üzenetet kapsz akkor az üzenet ikon villogni kezd. A küldött és fogadott üzeneteidet az üzenetkezelőben találod szintén. Rákattintva elolvashatod a teljes üzenetfolyamot - és akár törölheted is utána.

Chat

A chat használatához nyisd le jobb oldalt felül a chat ablakot. Itt tudsz beszélgetni a világod összes játékosával, a szomszédaiddal vagy a céhe tagjaival. Ne küldj indokolatlanul sok üzenetet és légy barátságos!

Fórum

A fórumot megnyithatod a játékból a fórum gombra kattintva, vagy használd ezt a linket: http://forum.hu.forgeofempires.com

Világ választás

Üdvözlünk, .

Ezek azok a világok, ahol már játszottál:
  Játssz egy új világban, melyet még nem fedeztél fel

   Nem te vagy ?

   Kijelentkezés!

   blaaah