Kezdetek

Amikor első alkalommal indítod el a játékot, a bevezetőn kell végigmenned és minél több küldetést megcsinálnod. Egy idő után egyre nehezebb lesz ezeket teljesíteni és általában tovább is tartanak. Most itt az idő hogy egyedül folytasd és rendezd a városodat:

A város

A sikeres város titka a termelés. Csak akkor tudod megvenni a legújabb épületeket és katonai egységeket ha megfelelő mennyiségű pénzt és alapanyagot állítasz elő. Mindig legyen elég lakóépületed és termelő épületed, azok adják a szükséges dolgokat. Hasonlítsd össze az építhető épületeket – mindig van olyan épület amelyik a legjobban illik a te stílusodhoz. A másik nagyon fontos dolog az embereid boldogsága, mert ha a városlakók boldogok akkor a termelésük sokkal nagyobb. Szóval építs kulturális épületeket és dekorációkat is, és mindig tartsd magasan az embereid boldogságát.

Kutatás

A város nézet tetején középen található a Forge pontok kijelzője. Minden órában kapsz egyet amíg el nem éred a maximumot. Ezek a pontok viszik előre a birodalmadat: szükséged van rájuk kereskedéshez és ami még fontosabb, kutatáshoz. Kutatást a kutatási fa nézetben tudsz indítani: ha megvan a kellő mennyiségű pont és ha szükséges az egyéb költség, akkor a kutatás feloldódik és az új technológia rendelkezésedre áll.

Térkép és csaták

Sosem feledkezhetsz el a kontinenstérképről. Foglalj el provinciákat, mert ezáltal új területeket kaphatsz a városodhoz illetve anyag ellátást biztosíthatnak. Az hogy harccal vagy egyezséggel szerzel meg egy szektort a te döntésed. Az elején könnyű legyőzni az ellenséget aztán később ez egyre nehezebb lesz. Készülj fel erre: figyelj arra milyen egységei vannak az ellenfelednek és olyan egységeket vigyél ellenük amelyek hatásosak. Nagyvonalakban a gyors egységek jók a távolságiak ellen, a nehéz egységek pedig a gyorsak ellen. Egy szektor elfoglalásának esélyét növelheted még a csata előtt is: beszivárgással az ellenség életereje csökken így neked egyszerűbb dolgod van. Ha emellett kihasználod a terep adta lehetőségeket is és több egységgel mész az ellenféllel szemben akkor biztosan nyerni fogsz.

Játékosok

Nem vagy egyedül a világban: a szomszédságodban találsz más játékosokat akikkel kereskedhetsz. Ha jó kapcsolatot ápolsz velük akkor valószínű meglátogatják a városod és segítenek. Természetesen te is meglátogathatod az ő városaikat és takaríthatsz vagy, motiválhatod a dolgozókat.

Ezért te pénzt kapsz, ami nagyon jól jön a játék elején. Ezen felül van esélyed értékes Nevezetes épület tervrajzot is találni. A Nevezetes épületek nagy előnyt adhatnak egy játékosnak. De ehhez fel kell építeni magas szintre, amelyben az épület tulajdonosa és minden látogatója a városnak is segíthet a Forge pontjainak beadásával. Amint a Nevezetes épület egy új szintet ér el, a legtöbbet segítők értékes jutalmakat kapnak. Mindemellett lehetőséged van megtámadni őket: ha legyőzöd a védő seregeit akkor kifoszthatod egy épületét – ezzel plusz bevételre tehetsz szert de ezzel nem szerzel sok barátot. Ezen kívül részt vehetsz PvP tornákon is, amelyek megnyeréséért medálokat kapsz.

Árucikkek

Kis idő után szükséged lesz mindenféle termékre. Mindig tartsd a szemed előtt és tervezz előre vele, sose legyen olyan, hogy azért állsz mert nincs meg a szükséges árú. Nem kell mindet magadnak előállítani. Termelj olyanokat amelyeket találtál a kontinenstérképen. A többit kereskedéssel is meg tudod szerezni más játékosoktól. Ezen kívül kereskedhetsz kereskedővel is, de az ő árfolyama nem a legjobb, azt csak akkor válaszd, ha tényleg nincs más lehetőséged. Van még egy lehetőség a beszerzésre: ügyesen használod a seregedet és jól időzítesz, amivel kirabolhatod a szomszédjaidat.

Tippek

 • Tervezz előre

 • Ne hagyd veszni a Forge pontjaidat

 • Kezdj el árukat termelni olyan gyorsan, amint csak lehet

 • Használd ki a lelőhelyeidet és profitálj belőle a piacon

 • Használd ki a területedet okosan

 • Szerezz meg minden terjeszkedési lehetőséget – nagyon fontosak és sosem évülnek el

 • Ne hagyd veszni az alapanyagokat

 • Ne felejtsd el felvenni a városháza napi bónuszát

 • Mindig figyelj az emberek boldogságára

 • Látogasd meg a szomszédjaidat és segíts nekik hogy gyorsan pénzhez juss

 • A csata előtt szivárogj be! Tudd meg milyen egységei vannak az ellenségnek és állíts fel annak megfelelő támadókat. Támadj egy egységet többel!

Világ választás

Üdvözlünk, .

Ezek azok a világok, ahol már játszottál:
  Játssz egy új világban, melyet még nem fedeztél fel

   Nem te vagy ?

   Kijelentkezés!

   blaaah